Milights.nl voor jou

Lees onderstaande tekst voor het juist retourneren van je producten. Volg de stappen zodat wij je retouraanvraag kunnen verwerken

Retourneren

Om je retourzending correct en snel te verwerken verzoeken wij je de aangegeven procedure te volgen.

1. Ga naar Bestellingen en retouren. Print hier je order uit.

2. Stuur de geprinte order mee retour naar onderstaand adres.

Milights.nl
T.a.v. Retouren
Susterderpoort 11
6118BD Nieuwstadt
Nederland

Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice voor het aanmelden van je retourzending.

Ledstrips dienen onbeplakt en in originele staat te zijn (NIET geknipt) en mogen geen beschadigingen vertonen. Stuur artikelen altijd in de originele verpakking op met de onderdelen die in dezelfde verpakking zitten.

Nadat je de retouraanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op dezelfde manier als de wijze waarop de oorspronkelijke transactie is verricht. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen, de retourkosten zijn voor eigen rekening.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (bij ons zijn dit zelfs 30 dagen die u krijgt). U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Copyright © 2017 Milights.nl