Over ons

Jouw betrouwbare webshop voor innovatieve sfeerverlichting en accessoires.

Milights.nl

Milights.nl is de specialist in het nummer 1 domotica platform in LED-verlichting. Ontdek ons veelzijdige assortiment aan Milight producten. Creëer in jouw persoonlijk of zakelijk interieur nu eindelijk de sfeer die jou - en jouw bezoek - keer op keer positief verrast! Milights.nl is aangesloten bij de Webwinkel Keur. Vandaag voor 16.00 besteld is morgen in huis!

Je weet precies wat je koopt

De kracht van Milights.nl? Ook vooraf sfeer proeven kan bij ons als geen ander. Bij alle artikelen en accessoires vind je heldere uitleg (incl. specificaties) en prachtig beeldmateriaal (foto’s en filmpjes). Zo weet je zeker dat jouw keuze de juiste is. Wij behandelen vervolgens jouw bestelling met de grootst mogelijke zorg.

Meer informatie? Vraag of klacht?

Op onze klantenservice pagina vind je het antwoord op de meeste vragen over onze dienstverlening. Via de pagina " Neem contact met ons op is het altijd mogelijk om vragen te stellen.

" Je ontvangt van ons z.s.m. een helder antwoord per e-mail. Neem voor klachten contact op via de contactpagina. Deze klachten zullen z.s.m. worden behandeld.

Bedrijfsinformatie

Milights.nl
Susterderpoort 11
Nieuwstadt
Telefoonnummer: 0031 629 180 684
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 66167035
Btw-identificatienummer: NL208689564B01

Copyright © 2017 Milights.nl