Homepage

Bekijk de Milight sets
led strips en led strip controllers
Milight sets

Milight Wifi LED Verlichting

Speel met je LED verlichting als nooit tevoren. Speel met kleuren, speel met tinten en dim je energiezuinige LED verlichting. Kies uit verschillende mogelijkheden om je verlichting op afstand te bedienen. Zo bedien je je verlichting gewoon draadloos via smartphone, tablet, afstandsbediening, of gewoon met de Milight Touch panels voor aan de wand.

Milight iBox, bedien je verlichting via smartphone of tablet

Voor het op afstand bedienen van je verlichting via smartphone of tablet is de iBox (Wifi bridge V6) ontwikkeld. Deze nieuwe innovatie op het gebied van LED verlichting laat je op afstand (zelfs buiten je Wifi netwerk) je sfeer in huis bepalen via de Milight 3.0 app voor iOS(Apple) en Android. Het configureren van je iBox is in een paar stappen gebeurd en je hoeft hier geen technische expert voor te zijn.

Scherpe prijzen en de juiste kwaliteit. Dit maakt het een prima Philips Hue alternatief. Systemen als deze zijn erg prijzig, dit is helemaal niet nodig vinden wij. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan mogelijkheden. Denk aan LED lampen, LED controllers/LED strips, LED spots, LED downlights. Onze klantenservice is elke dag tot 23.59 uur geopend, op deze manier kun je altijd op onze support rekenen.

Milight kopen? Kies je kleuren.

De Milight producten zijn verkrijgbaar in verschillende versies. RGB+CCT (RGBWW), RGBW en DUAL WHITE.

RGBW KLEUR: Kies alle kleuren van de regenboog en warm wit. Met de wisselstand zijn wisselende effecten beschikbaar tussen de kleuren.

RGB+CCT: Kies alle kleuren van de regenboog en kies je wittinten tussen 2700 en 6500K. Daarnaast is het mogelijk om kleuren met wit te mengen. Met de wisselstand zijn wisselende effecten beschikbaar tussen de kleuren.

DUAL WHITE: Stel de kleurtemperatuur in van 2700K warm wit tot 6500K koud wit

> Lees hier alles over Milight Wifi LED Verlichting

  • Scherpe prijzen
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Klantenservice open tot 23.59 uur
  • Gratis verzending bij besteding van €100,- of meer
  • Wereldwijd het nummer 1 domotica platform in LED verlichting


Ideal iconPayPal iconafterpayMister Cash iconCreditcard iconSofort iconOverboeking iconYour Gift Card iconVVV Bon iconpaysafecard
Copyright © 2017 Milights.nl